Grillowana polędwiczka wieprzowa ze świeżymi szaszłykami figowymi

Grillowana polędwiczka wieprzowa ze świeżymi szaszłykami figowymi
Grillowana polędwiczka wieprzowa ze świeżymi szaszłykami figowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 557 kalorii, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól morską i pieprz, rozmaryn, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jak zrobić figową polędwicę wieprzową na wiele posiłków, Łatwe grillowane polędwiczki wieprzowe i szaszłyki ananasowe, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Salsą Ze Świeżych Owoców dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj gorący ogień w grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Polędwicę posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
3
Wyjmij szaszłyki z wody. Przebić figi przez środek metalowym szpikulcem lub szpikulcem do lodu, aby zrobić dziurę. Następnie nawlecz po 3 figi na każdy rozmaryn lub drewniany szpikulec. Lekko posmaruj figi oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
WodaWoda
FigiFigi
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
SzaszłykiSzaszłyki
4
Polędwicę wieprzową umieścić bezpośrednio nad ogniem. Grilluj przez 2 do 3 minut na stronę (filet schabowy w środku przez 5 do 7 minut na stronę), obracając ćwierć obrotu na raz, aż natychmiastowy odczyt termometru mięsnego włożony w najgrubszą część zarejestruje 60° dla medium, a mięso jest soczyste i lekko różowe w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
SchabSchab
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
W tym samym czasie umieść szaszłyki na ogniu, obracając kilka razy i gotując przez około 5 do 6 minut, aż zostaną podgrzane. Gdy są karmelizowane i miękkie, Usuń szaszłyki z ognia i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
6
Pozostawić wieprzowinę na około 5 minut, a następnie pokroić po przekątnej w plastry o grubości od 1 do 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
Aby służyć, ułóż na każdym talerzu 3 plastry wieprzowiny z szaszłykiem z fig, wszystkie zwieńczone pokruszonym kozim serem, skropione 1/2 łyżeczki miodu i posypane posiekanym rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
RozmarynRozmaryn
MiódMiód
FigiFigi
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
8
Reprinted with permission of the Gardener & the Grill by Karen Adler & Judith Fertig, © 2012 Running Press
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn