Grillowana polędwiczka wieprzowa ze świeżymi szaszłykami figowymi

Grillowana polędwiczka wieprzowa ze świeżymi szaszłykami figowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 557 kalorii, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól morską i pieprz, rozmaryn, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jak zrobić figową polędwicę wieprzową na wiele posiłków, Łatwe grillowane polędwiczki wieprzowe i szaszłyki ananasowe, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Salsą Ze Świeżych Owoców dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj gorący ogień w grillu.
Polędwicę posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Wyjmij szaszłyki z wody. Przebić figi przez środek metalowym szpikulcem lub szpikulcem do lodu, aby zrobić dziurę. Następnie nawlecz po 3 figi na każdy rozmaryn lub drewniany szpikulec. Lekko posmaruj figi oliwą z oliwek.
Polędwicę wieprzową umieścić bezpośrednio nad ogniem. Grilluj przez 2 do 3 minut na stronę (filet schabowy w środku przez 5 do 7 minut na stronę), obracając ćwierć obrotu na raz, aż natychmiastowy odczyt termometru mięsnego włożony w najgrubszą część zarejestruje 60° dla medium, a mięso jest soczyste i lekko różowe w środku.
W tym samym czasie umieść szaszłyki na ogniu, obracając kilka razy i gotując przez około 5 do 6 minut, aż zostaną podgrzane. Gdy są karmelizowane i miękkie, Usuń szaszłyki z ognia i utrzymuj ciepło.
Pozostawić wieprzowinę na około 5 minut, a następnie pokroić po przekątnej w plastry o grubości od 1 do 2 cali.
Aby służyć, ułóż na każdym talerzu 3 plastry wieprzowiny z szaszłykiem z fig, wszystkie zwieńczone pokruszonym kozim serem, skropione 1/2 łyżeczki miodu i posypane posiekanym rozmarynem.
Reprinted with permission of the Gardener & the Grill by Karen Adler & Judith Fertig, © 2012 Running Press