Grillowana Polędwiczka Wieprzowa

Grillowana Polędwiczka Wieprzowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana Polędwica wieprzowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 94g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na 5,46 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka soli koszernej, liście kolendry, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, Polędwiczki wieprzowe nadziewane kapustą z grilla skropione grillowaną brzoskwiniową Whiskey Beurre Blanc, oraz Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wykończ polędwicę wieprzową z nadmiaru tłuszczu i srebrnej skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
3
Skórkę z limonki, sok z limonki, miód, sól i czosnek w proszku umieścić w małym słoiku z pokrywką i wstrząsnąć, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
MiódMiód
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
SólSól
4
Wlać połowę mieszaniny marynaty do worka 1-galon wielokrotnego zamykania, dodać chipotle pieprz, i poruszać się do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
MarynataMarynata
5
Dodaj polędwicę wieprzową do worka i uszczelnij, usuwając jak najwięcej powietrza i umieść w pojemniku, aby złapać wszelkie wycieki. Marynować w lodówce przez 6 do 24 godzin, obracając torebkę w połowie czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
6
Pozostałą marynatę umieścić w przykrytym pojemniku i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
7
Wyjmij polędwicę z worka i pozostaw do siedzenia w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjmij zarezerwowaną marynatę z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
9
Napełnij duży rozrusznik kominowy naturalnym węglem bryłowym i światłem. Gdy węgiel jest popielaty i biały, około 30 minut, Wrzuć gorący węgiel na najniższy ruszt grilla i rozprowadź na równą warstwę za pomocą bardzo długich szczypiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
10
Umieść ruszt do gotowania z powrotem na grillu i przykryj pokrywką; podgrzewaj ruszt do średniego ciepła przez 2 do 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Posmaruj grilla olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Wyjmij polędwicę z worka i umieść na środku rusztu. Wyrzucić worek z marynatą. Przykryć i gotować przez 12 do 15 minut, obracając co 1 1/2 do 2 minut, aż polędwica osiągnie temperaturę wewnętrzną 140 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
13
Wyjmij polędwicę z grilla i połóż na dużym kawałku wytrzymałej folii aluminiowej złożonej na brzegach, aby utworzyć koszyk, i wylej na zarezerwowaną marynatę. Owinąć szczelnie i odpocząć przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
14
Wyjąć na deskę do krojenia i pokroić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
15
Udekorować kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn