Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeño

Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeño może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 798 kalorii, 34g białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 5,14 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, jalapeños, chrupiący chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeńo, Polędwica wołowa z Ancho i nasionami kopru włoskiego, oraz Grillowana kukurydza z miodem-Ancho Chile Butter.
Instrukcje
Ustawić grill do pośredniego grillowania, z węglami po jednej stronie i podgrzać do 45
W misce, wymieszać masło, szalotki, jalapeos i chile proszku; doprawić solą.
Przenieść do arkusza folii i zwijać do 1 1/2-cala-grubości dziennika; przechowywać w lodówce przez 15 minut.
W misce wymieszaj brązowy cukier, paprykę, pieprz i 1 łyżkę soli. Natrzyj wołowinę mieszanką przypraw. Wysmaruj ruszt i grilluj wołowinę bezpośrednio na węglach, obracając, aż do zwęglenia, 12 minut.
Odsuń wołowinę od węgli. Przykryć i grillować przez 25 minut, lub do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego w najgrubszą część rejestrów wołowiny 13
Przenieś na deskę do rzeźbienia; pozostaw na 10 minut.
Pieczywo grillować bezpośrednio na węglach, aż do tostów.
Chleb posmarować połową masła ancho - jalapeo. Pozostałe masło pokroić w plasterki i przełożyć na talerz.
Wołowinę pokroić w plasterki i podawać z tostami i masłem ancho-jalapeo.