Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeño

Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeño
Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeño może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 798 kalorii, 34g białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 5,14 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, jalapeños, chrupiący chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeńo, Polędwica wołowa z Ancho i nasionami kopru włoskiego, oraz Grillowana kukurydza z miodem-Ancho Chile Butter.

Instrukcje

1
Ustawić grill do pośredniego grillowania, z węglami po jednej stronie i podgrzać do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
W misce, wymieszać masło, szalotki, jalapeos i chile proszku; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przenieść do arkusza folii i zwijać do 1 1/2-cala-grubości dziennika; przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4
W misce wymieszaj brązowy cukier, paprykę, pieprz i 1 łyżkę soli. Natrzyj wołowinę mieszanką przypraw. Wysmaruj ruszt i grilluj wołowinę bezpośrednio na węglach, obracając, aż do zwęglenia, 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Odsuń wołowinę od węgli. Przykryć i grillować przez 25 minut, lub do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego w najgrubszą część rejestrów wołowiny 13
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Przenieś na deskę do rzeźbienia; pozostaw na 10 minut.
7
Pieczywo grillować bezpośrednio na węglach, aż do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Chleb posmarować połową masła ancho - jalapeo. Pozostałe masło pokroić w plasterki i przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
9
Wołowinę pokroić w plasterki i podawać z tostami i masłem ancho-jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn