Grillowana Pikantna Kukurydza
Grillowana pikantna kukurydza może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kukurydzę, przyprawę cytrynowo-pieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantna Zupa Kukurydziana Z Grilla, Grillowana kukurydza z pikantnym masłem Miso, oraz Pikantna sałatka kukurydziana z grilla na # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Wymieszać masło i mieszankę przypraw taco. Ostrożnie odciągnij łuskę z każdego ucha kukurydzy; Usuń jedwab.
Masło rozprowadzić na kukurydzy. Pociągnij łuski z powrotem nad uszami; wiązaj łuski bezpiecznie cienkim kawałkiem łuski lub sznurka.
Przykryć i grill kukurydza 4 do 5 cali od średniego ciepła 20 do 30 minut, obracając często, aż do miękkości.