Grillowana Papryka Tęczowa

Grillowana Papryka Tęczowa
Grillowana papryka Tęczowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Chard Tęczowy z fasolą Fava i Oregano, Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta, oraz Grillowane Małże Do Golenia Madras Z Podsmażoną Tęczową Chardą I Corni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Ćwierć papryki; lekko zalać sprayem do gotowania. Papryka grillowa, przykryta pokrywą grilla, 5 minut z każdej strony lub do miękkości; ułóż, pokrój boki w górę,na półmisku do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Ubij razem oliwę z oliwek, ocet balsamiczny i brązowy cukier; skrop paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
RamięRamię
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Posypać kozim serem, liśćmi bazylii, solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Ser KoziSer Kozi
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn