Grillowana papryka, cebula i kiełbasa Calzones

Grillowana papryka, cebula i kiełbasa Calzones
Grillowana papryka, cebula i kiełbasa Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, paprykę, nowy sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane gorące i słodkie kiełbasy Tacos z polewą morelowo-Jalapeno, grillowaną papryką i czerwoną cebulą Salsa, Grillowana Kiełbasa Z Kurczaka, Papryka I Cebula Kabob, oraz Kiełbasa Pieprz Calzones.

Instrukcje

1
Wyjąć domowe ciasto na pizzę z lodówki; odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do PizzyCiasto Do Pizzy
2
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Pokrój plastry cebuli i papryki w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PaprykaPapryka
CebulaCebula
4
Umieść warzywa i kiełbaski na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill warzywa 4 minut z każdej strony lub aż rumiane; grill kiełbasy 8 minut lub aż zrobić, obracając od czasu do czasu do brązowego ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WarzywaWarzywa
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Warzywa i kiełbaski wyjąć z grilla; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Pokrój plastry cebuli na pół; pokrój kawałki papryki w paski 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
7
Kiełbaski pokroić po przekątnej na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
8
Rozgrzej piekarnik do 500
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni, podzielić na 4 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Zwiń każdą porcję w prostokąt o wymiarach 9 x 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
11
Rozłóż 1/4 filiżanki nowojorskiego sosu do pizzy równomiernie na każdym prostokącie, pozostawiając granicę 1/4 cala. Ułóż kiełbasę równomiernie na połowie każdego prostokąta; wierzch równomiernie z cebulą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sos Do PizzySos Do Pizzy
KiełbasaKiełbasa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CebulaCebula
12
Posypać każdą calzone 1/3 szklanki sera. Złóż drugą połowę ciasta nad nadzieniem; naciśnij krawędzie razem z widelcem, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CiastoCiasto
13
Umieścić calzones na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Zalać calzones sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
14
Piec w 500 przez 15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Wyjąć z piekarnika; odstawić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Pokrój każdą calzone na pół; podawaj z pozostałym nowojorskim sosem do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn