Grillowana noga jagnięcina faszerowana oliwkową Tapenadą

Grillowana noga jagnięcina faszerowana oliwkową Tapenadą
Grillowana noga jagnięcina faszerowana oliwkową Tapenadą jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka liści rozmarynu, oliwy z oliwek, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z Tapenadą oliwkową, Pieczona noga jagnięca z Tapenadą oliwkowo-pomarańczową, oraz Nadziewana Noga Jagnięca Bez Kości dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć pestki z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
2
Oliwki, oliwę z oliwek, sok z cytryny i skórkę z cytryny umieścić w mini robocie kuchennym i przetworzyć, aż powstanie pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Przenieść do czystego pojemnika i przechowywać w lodówce do czasu potrzebnego. Potrwa trzy do czterech tygodni. Ten przepis sprawia, że więcej niż trzeba.Studzić jagnięcinę: rozwiń jagnięcinę i rozłóż bok bez kości z ½ szklanki tapenady Oliwnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada OliwkowaTapenada Oliwkowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Na wierzch posypać skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
5
Zwinąć jagnięcinę mocno, przywracając ją do pierwotnego kształtu, jak to możliwe. Zwiąż go w odstępach 2-calowych sznurkiem kuchennym. Za pomocą małego, ostrego noża, przeciąć szczeliny 2 lub 3 cale od siebie w górnej części pieczenia. Wciśnij plasterki czosnku do szczelin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Pieczeń posypać rozmarynem, solą i pieprzem. Owinąć jagnięcinę szczelnie w kilka warstw folii i przechowywać w lodówce przez 3 dni najlepiej, ale nie mniej niż 1 dzień.Przygotuj grill węglowy z dwoma obszarami ciepła, bezpośrednim i pośrednim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przywiązaną jagnięcinę umieścić na ruszcie nad płomieniem. Będzie rozpylać się i rozbłyskać, więc uważnie go obserwuj. Grilluj często obracając się, aby uzyskać zwęglenie ze wszystkich stron.Przenieś jagnięcinę do niskiej, pośredniej części rusztu i gotuj z zamkniętym grillem około 1 godziny, aż do 120 stopni F. osiąga się wewnętrznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć jagnięcinę na tacę i przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Pozostaw mięso na co najmniej 30 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn