Grillowana noga jagnięcina faszerowana oliwkową Tapenadą

Grillowana noga jagnięcina faszerowana oliwkową Tapenadą
Grillowana noga jagnięcina faszerowana oliwkową Tapenadą jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka liści rozmarynu, oliwy z oliwek, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z Tapenadą oliwkową, Pieczona noga jagnięca z Tapenadą oliwkowo-pomarańczową, oraz Nadziewana Noga Jagnięca Bez Kości dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć pestki z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2
Oliwki, oliwę z oliwek, sok z cytryny i skórkę z cytryny umieścić w mini robocie kuchennym i przetworzyć, aż powstanie pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Przenieść do czystego pojemnika i przechowywać w lodówce do czasu potrzebnego. Potrwa trzy do czterech tygodni. Ten przepis sprawia, że więcej niż trzeba.Studzić jagnięcinę: rozwiń jagnięcinę i rozłóż bok bez kości z ½ szklanki tapenady Oliwnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada OliwkowaTapenada Oliwkowa
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Na wierzch posypać skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
5
Zwinąć jagnięcinę mocno, przywracając ją do pierwotnego kształtu, jak to możliwe. Zwiąż go w odstępach 2-calowych sznurkiem kuchennym. Za pomocą małego, ostrego noża, przeciąć szczeliny 2 lub 3 cale od siebie w górnej części pieczenia. Wciśnij plasterki czosnku do szczelin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Pieczeń posypać rozmarynem, solą i pieprzem. Owinąć jagnięcinę szczelnie w kilka warstw folii i przechowywać w lodówce przez 3 dni najlepiej, ale nie mniej niż 1 dzień.Przygotuj grill węglowy z dwoma obszarami ciepła, bezpośrednim i pośrednim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Przywiązaną jagnięcinę umieścić na ruszcie nad płomieniem. Będzie rozpylać się i rozbłyskać, więc uważnie go obserwuj. Grilluj często obracając się, aby uzyskać zwęglenie ze wszystkich stron.Przenieś jagnięcinę do niskiej, pośredniej części rusztu i gotuj z zamkniętym grillem około 1 godziny, aż do 120 stopni F. osiąga się wewnętrznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Wyjąć jagnięcinę na tacę i przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
9
Pozostaw mięso na co najmniej 30 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn