Grillowana Limonka Kolendra Ahi Z Miodową Glazurą

Grillowana Limonka kolendra Ahi z miodową Polewą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz korzeń imbiru, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 23 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowane kury kornwalijskie z musztardą miodowo-Kolendrową, Półka na pieczeń wieprzową z polewą Kolendrowo-miodową, oraz Chipotle Lime Sałatka z grillowanych krewetek w sosie z limonki Cilantro.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać 1/4 szklanki oliwy z oliwek, sok z limonki, ocet balsamiczny, czosnek, imbir, i 1/4 szklanki kolendry.
Dodaj filety z tuńczyka i obróć, aby równomiernie pokryć.
Niech marynować przez kilka godzin w lodówce.
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy. W małej misce wymieszać miód, 2 łyżki oliwy z oliwek i 2 łyżki kolendry; odstawić.
Gdy grill jest gorący, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i umieść filety z tuńczyka na ruszcie. Zamknij pokrywkę i gotuj przez 1 do 2 minut. Ostrożnie obrócić filety i ponownie zamknąć pokrywę na kolejną minutę, aby przypalić rybę. Otwórz pokrywkę i kontynuuj gotowanie, aż ledwo skończyłeś, często fastrygując marynatą. Gdy ryba jest prawie ugotowana, posmaruj polewę miodową po obu stronach ryby i usuń z grilla.