Grillowana Letnia Świeża Papryka
Grillowana letnia świeża papryka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 25 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomidorów koktajlowych, liści bazylii, chudego sera mozzarella o niskiej wilgotności i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, Grillowana papryka i Kabaczek (Power Food), oraz Grillowana Letnia sałatka z kukurydzą, papryką i sosem Chili-limonkowym.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Każdy pieprz przeciąć wzdłuż na pół.
Usunąć i wyrzucić nasiona. Każdą połówkę wypełnij 1 liściem bazylii i 3 pomidorami; wierzch z serem.
Mżawka równomiernie z 2 łyżkami. opatrunek.
Grill 8 do 10 min. lub dopóki papryka nie będzie chrupiąca-delikatna.
Paprykę ułożyć na półmisku; na wierzch dodać pozostałe liście bazylii i sos.