Grillowana kukurydza z masłem ziołowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną kukurydzę z masłem ziołowym. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 202 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz delikatne zioła, pieprz cayenne, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z masłem ziołowym, Grillowana kukurydza z masłem Parmezanowo-ziołowym, oraz Grillowana kukurydza z masłem ziołowo-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Wymieszaj masło, zioła, sól, pieprz i szczyptę pieprzu cayenne w małej misce. Odstawić masło ziołowe na bok.
Posmaruj kukurydzę olejem i grilluj, często obracając, aż będzie miękka i zwęglona w miejscach, 5-8 minut.
Przenieść kukurydzę do dużego talerza lub miski i rozprowadzić reserved masło ziołowe, dzieląc równomiernie.
DO AHEAD: masło ziołowe można zrobić 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed rozłożeniem na grillowanych kłosach kukurydzy.