Grillowana kukurydza z fetą i limonką

Grillowana kukurydza z fetą i limonką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej kukurydzy z Fetanem i limonką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz chili w proszku, wapno kliny, ser feta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, Grillowana Sałatka arbuzowa z fetą, miętą i limonką, oraz GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do wysokiej. Moczyć kukurydzę w zimnej wodzie przez 10 minut, obracając od czasu do czasu. Obrać łuski kukurydzy, nie usuwając ich całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Usuń tyle jedwabiu, ile możesz. Zwróć łuski tak blisko ich pierwotnego miejsca, jak to możliwe.
3
Przenieść do grilla. Przykryć; gotować, często obracając, aż łuski zostaną zwęglone, 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Usunąć Używając ręcznika kuchennego, odciągnij łuski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Połączyć majonez, sok z limonki i chili w proszku; pędzel na częściowo ugotowanej kukurydzy. Kukurydzę odstawić do grillowania (z łuskami odciągniętymi do tyłu i odpalonymi). Przykryć; gotować, często obracając i szczotkując więcej sosu chili-limonka w razie potrzeby, aż ziarna zostaną zwęglone w miejscach, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Wyjąć na talerz i pokroić drobno startym serem feta. Doprawić grubą solą i podawać z dodatkiem limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn