Grillowana kukurydza na kolbie z pesto kolendry

Grillowana kukurydza na kolbie z pesto kolendry
Przepis grillowana kukurydza na kolbie z pesto kolendry może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 604 kalorie, 10g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz olej canolan, olej canolan, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonej Kukurydzy I Orzo Z Pesto Z Kolendry, Zupa kukurydziana z pieczonych pomidorów z pesto kolendry, oraz Makaron z kolendrą Jalapeño Pesto, świeża kukurydza i pomidory.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do średniej wysokości. Po rozgrzaniu połóż kukurydzę na grillu. Obracaj kukurydzę co 3 minuty, aż wszystkie boki będą równomiernie złote i lekko zwęglone, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Połóż kukurydzę na talerzu. Podczas gdy kukurydza jest jeszcze gorący szczotkować kukurydzę z pesto kolendry, a następnie posypać serem Cotija.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Serw.
5
W maszynce dodać kolendrę, olej rzepakowy, pestki dyni, ser Cotija i czosnek. Puree, aż będzie gładkie, ale nie płynne. Smak przypraw. Kucharze Uwaga: zwykle nie potrzebujesz soli ze względu na sól w prażonych pestek dyni i sera. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Ser CotijaSer Cotija
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Goya SazonGoya Sazon
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn