Grillowana kukurydza na kolbie z pesto kolendry

Grillowana kukurydza na kolbie z pesto kolendry
Przepis grillowana kukurydza na kolbie z pesto kolendry może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 604 kalorie, 10g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz olej canolan, olej canolan, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonej Kukurydzy I Orzo Z Pesto Z Kolendry, Zupa kukurydziana z pieczonych pomidorów z pesto kolendry, oraz Makaron z kolendrą Jalapeño Pesto, świeża kukurydza i pomidory.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do średniej wysokości. Po rozgrzaniu połóż kukurydzę na grillu. Obracaj kukurydzę co 3 minuty, aż wszystkie boki będą równomiernie złote i lekko zwęglone, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Połóż kukurydzę na talerzu. Podczas gdy kukurydza jest jeszcze gorący szczotkować kukurydzę z pesto kolendry, a następnie posypać serem Cotija.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Serw.
5
W maszynce dodać kolendrę, olej rzepakowy, pestki dyni, ser Cotija i czosnek. Puree, aż będzie gładkie, ale nie płynne. Smak przypraw. Kucharze Uwaga: zwykle nie potrzebujesz soli ze względu na sól w prażonych pestek dyni i sera. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Ser CotijaSer Cotija
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn