Grillowana Kanapka Ze Stekiem

Grillowana Kanapka Ze Stekiem
Przepis Grillowany stek kanapkę można zrobić w około 2 godziny i 35 minut. To danie główne ma 564 kalorii, 42g białka, oraz 35g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Za $1.97 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 133 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, miód, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 76%, to danie jest solidne. Kanapka z grillowanym stekiem Bobby ' ego Flaya z sosem Stekowym, Grillowana Kanapka Ze Stekiem, oraz Grillowana Kanapka Ze Stekiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszaj wszystkie składniki marynaty razem w misce i wlej do dużej plastikowej torebki o wielkości galona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj stek i Odwróć, aby upewnić się, że jest całkowicie przykryty marynatą. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 12, od czasu do czasu obracając torbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Roztop masło w rondlu z grubym dnem na średnim ogniu. Po stopieniu dodaj mąkę i mieszaj, aż uzyska Jasny blond kolor. Powoli ubij mleko. Mieszając zagotuj mleko. Na wolnym ogniu dodaj ser po garści na raz. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Trzymaj w cieple, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wrzuć zieloną cebulę do miski z oliwą z oliwek, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wyjmij stek z marynaty i pozwól, aby nadmiar spłynął. Grilluj stek przez 5 do 7 minut z każdej strony dla średnio wysmażonych i około 8 do 10 minut dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Wyjmij stek z grilla na deskę do krojenia i odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Podczas gdy stek odpoczywa, połóż zieloną cebulę i bagietki na grillu. Gotuj zieloną cebulę, aż zwęglą się i będą miękkie, około 4 minut i opiekaj chleb na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
BagietkaBagietka
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Aby złożyć, pokrój stek pod kątem 45 stopni w bardzo cienkie plasterki w poprzek ziarna. Połóż trochę steku na dnie każdej bułki, posyp grillowaną zieloną cebulką i uduś sosem serowym provolone. Przykryj górną częścią rolki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Stek działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia19
Magazyn