Grillowana Kanapka Ze Stekiem
Przepis Grillowany stek kanapkę można zrobić w około 2 godziny i 35 minut. To danie główne ma 564 kalorii, 42g białka, oraz 35g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Za $1.97 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 133 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, miód, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 76%, to danie jest solidne. Kanapka z grillowanym stekiem Bobby ' ego Flaya z sosem Stekowym, Grillowana Kanapka Ze Stekiem, oraz Grillowana Kanapka Ze Stekiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Wymieszaj wszystkie składniki marynaty razem w misce i wlej do dużej plastikowej torebki o wielkości galona.
Dodaj stek i Odwróć, aby upewnić się, że jest całkowicie przykryty marynatą. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 12, od czasu do czasu obracając torbę.
Roztop masło w rondlu z grubym dnem na średnim ogniu. Po stopieniu dodaj mąkę i mieszaj, aż uzyska Jasny blond kolor. Powoli ubij mleko. Mieszając zagotuj mleko. Na wolnym ogniu dodaj ser po garści na raz. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Trzymaj w cieple, aż będzie gotowy do użycia.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wrzuć zieloną cebulę do miski z oliwą z oliwek, solą i pieprzem do smaku.
Wyjmij stek z marynaty i pozwól, aby nadmiar spłynął. Grilluj stek przez 5 do 7 minut z każdej strony dla średnio wysmażonych i około 8 do 10 minut dla średnich.
Wyjmij stek z grilla na deskę do krojenia i odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Podczas gdy stek odpoczywa, połóż zieloną cebulę i bagietki na grillu. Gotuj zieloną cebulę, aż zwęglą się i będą miękkie, około 4 minut i opiekaj chleb na złoty kolor.
Aby złożyć, pokrój stek pod kątem 45 stopni w bardzo cienkie plasterki w poprzek ziarna. Połóż trochę steku na dnie każdej bułki, posyp grillowaną zieloną cebulką i uduś sosem serowym provolone. Przykryj górną częścią rolki i podawaj.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Stek działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.
![Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir]()
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir