Grillowana kanapka z dżemem i serem
Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, dżem truskawkowy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Chipotle Chicken Grillowana kanapka z serem + Emmi USA ' S "Gourmelt" Grillowany ser Konkurs, Łatwy Serek śmietankowy i dżem Duński, oraz Kanapka z grillowanym serem Mary z pikantnym kurczakiem Buffalo, Pepper Jack i niebieskim serem.
Instrukcje
Umieść kromki chleba na powierzchni roboczej. Równo podzielić i rozprowadzić serek na 2 kromki chleba. Równo podzielić i rozłożyć dżem truskawkowy na pozostałe 2 kromki chleba. Zamknąć kanapki tak, że każda kanapka ma Serek i dżem; odstawić.1 łyżkę masła rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu, aż do spienienia. Tymczasem równomiernie podzielić i rozłożyć pozostałą łyżkę masła na wierzchy kanapek.
Umieścić kanapki na patelni masło-side up. Gotować, aż do dna są złotobrązowe, o 4 protokół. Flip kanapki i gotować, aż pozostałe strony są złociste i nadzienie jest rozgrzany przez, o 4 protokół więcej.
Przełożyć na talerze i podawać.