Grillowana kanapka z Brie i kozim serem z boczkiem i zielonym pomidorem
Grillowana kanapka z Brie i kozim serem z boczkiem i zielonym pomidorem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, masła, brie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem, Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem, oraz Grillowana pierś z indyka z boczkiem, zielone pomidory z kozim serem-majonez szałwiowy.
Instrukcje
Ugotować boczek, aż będzie chrupiący na średnim ogniu, odstawić na papierowych ręcznikach do odsączenia i wlać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z patelni.
Dodać plastry zielonego pomidora, smażyć przez minutę z każdej strony, odstawić i wytrzeć patelnię do czysta. (Opcjonalnie, pomiń, jeśli wolisz chrupiące plastry pomidora.) Masło po jednej stronie każdej kromki chleba i umieścić 2 na patelni maślanej stronie w dół.Top każdy z 1/4 każdego sera następnie boczek, pomidor, pieprz i wreszcie pozostałą kromkę chleba z masłem stronie do góry.Grilluj, aż ser się rozpuści i chleb będzie złoty, około 2-4 minut na stronę.