Grillowana Jagnięcina Rozmarynowo-Musztardowa

Grillowana Jagnięcina Rozmarynowo-Musztardowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej jagnięciny z rozmarynem i musztardą. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka worcestershire, wermut, bitej śmietany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą, Grillowana noga jagnięca z musztardą i rozmarynem, oraz Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jagnięcinę opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2
Leżeć płasko, pociąć bok do góry. Zrób długie cięcia wzdłuż, ale nie do końca przez nogę. Wycisnąć i poklepać mięso tak, aby było tak równomiernie grube, jak to możliwe, wykonując dodatkowe cięcia w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Umieścić jagnięcinę w plastikowej torbie zamrażarki (1-gal. rozmiar).
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Dodaj musztardę, wermut, olej, Worcestershire, sok z cytryny, rozmaryn i czosnek. Uszczelnij torebkę, obróć się, aby pokryć mięso i zamrozić do sześciu tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
WermutWermut
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Odwilż (patrz UWAGI).
6
Lekko posmaruj grilla na solidnym łóżku ze średnio gorących węgli lub na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund). Podnieś jagnięcinę z torby; Zapisz marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Połóż mięso na grillu. Zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, aż jagnięcina jest dobrze rumiane na dnie, o 8 protokół. Obróć mięso i gotuj, aż zrobisz, jak chcesz, o 20 minut dłużej dla średnio rzadkich (różowy w środku; pokroić w najgrubszej części, aby sprawdzić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przełożyć jagnięcinę na talerz i odstawić na co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
9
Tymczasem, w 2-do 3-quart patelni, połączyć zastrzeżone marynaty i śmietany; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i często mieszać, aż mieszanina jest zredukowana do 2 1/4 szklanki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodać soki mięsne z półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
11
Jagnięcinę pokroić w plasterki i dodać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn