Grillowana dziczyzna z dodatkiem kopru włoskiego
Grillowana dziczyzna z dodatkiem kopru włoskiego to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 26g białka, oraz 3G tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, sól, czosnek w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Grillowana Dziczyzna, oraz Grillowana dziczyzna i warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Koper włoski i pieprz zmielić moździerzem i tłuczkiem.
Dodać sól i czosnek w proszku. Mieszankę kopru włoskiego natrzeć na dziczyznę.
Umieść dziczyznę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 12 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając od czasu do czasu.
Dziczyznę pokroić po przekątnej na ziarno w cienkie plasterki.