Grillowana Cała Ryba Na Liściu Bananowca

Grillowana Cała Ryba Na Liściu Bananowca
Jeśli 17 centów za porcję spada w budżecie, Grillowana cała ryba na liściu bananowca może być super bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Jeśli masz sól morska i pieprz, podwójna warstwa folii aluminiowej, ryby i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana ryba z liściem bananowca, Ryba Owinięta W Liść Bananowca, oraz Grillowanie: faszerowane ryby zawinięte w liść bananowca dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn