Grillowana Bruschetta owocowa z miodowym Mascarpone
Przepis Grillowany-Fruit Bruschetta z miodem Mascarpone jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 56 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, chłopski chleb, pąki lawendy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowana Bruschetta owocowa z miodowym Mascarpone, Jagody mieszane w winie różanym z miodem Mascarpone / letnia zupa owocowa, oraz Grillowane śliwki z Mascarpone i miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukier i lawendę umieścić w młynku do przypraw i zmielić na proszek. W dużej misce połącz cukier lawendowy z morelami, nektarynkami, wiśniami, sokiem z cytryny, skórką pomarańczową i 1 łyżką oliwy z oliwek. Dobrze wymieszać i lekko doprawić solą i pieprzem.
Tymczasem w małej miseczce mieszamy mascarpone z miodem i doprawiamy pieprzem.
Posmaruj kromki chleba z obu stron oliwą z oliwek.
Rozpal grilla. Nawlecz owoce na szaszłyki rozmarynu; zastrzegaj soki w misce. Grill chleb na dużym ogniu, aż lekko zwęglone i chrupiące, o 30 sekund na stronie. Grilluj szaszłyki owocowe na umiarkowanym ogniu, fastrygując kilka razy z zastrzeżonymi sokami, aż lekko zwęglone i po prostu miękkie, około 4 minut na stronę.
Na pieczywie z grilla rozłóż miód mascarpone i każdą kromkę pokrój na połowę.
Przełożyć na talerz. Wsuń owoce ze szaszłyków na chleb, polej sokami i podawaj.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.