Grillade kotlety cielęce i Karaiby ogon homara

Grillade kotlety cielęce i Karaiby ogon homara
Grillade kotletów cielęcych i Karaiby ogon homara może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to danie z Ameryki Środkowej. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Jeśli masz ogon homara, szalotkę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć rum, można śledzić to danie główne z Kulki Rumowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pomarańczowy Ogon Homara, Ogon Homara Nadziewany Krabem, oraz Grillowany ogon homara z konfetti smakiem.

Polecane wino: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris i Riesling są doskonałym wyborem na Karaiby. Będziesz chciał zdecydować się na wina z odrobiną słodyczy, gdy mamy do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Serwuj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Możesz spróbować Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer. Recenzenci bardzo lubią to z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 54 dolarów za butelkę.
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Aromaty są sugestywne z nutami płatków róży i egzotycznych owoców. Nieco suchy na podniebieniu, ten rocznik odsłania bukiet dojrzałych aromatów kantalupy, guawy i nektarynki, które są zrównoważone delikatnymi przyprawami, takimi jak imbir i kardamon. Wykończenie jest długie i eleganckie.Ten Gewurztraminer jest wszechstronny i może być łączony z wędzonym łososiem, a także dusz wieprzowych z imbirem, kuchni południowo-wschodniej Azji, takiej jak curry z czerwonego kokosa, indyjskie lub dania w stylu marokańskim. Świetnie nadaje się również jako aperitif lub z bogatym w foie grasand, dojrzałym serem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn