Grill glazurowany łosoś z kompot z Czarnej Fasoli

Grillowany łosoś z kompot z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 40g białka, oraz 30 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka papryki, brązowego cukru, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grill glazurowany łosoś z kompot z Czarnej Fasoli, Sałatka Kukurydziana Z Łososiem I Czarną Fasolą, oraz Łosoś glazurowany limonką i miodem z ciepłą czarną fasolą i sałatką kukurydzianą.
Instrukcje
Ubij razem wszystkie składniki w misce, dodaj do rondla i gotuj na małym ogniu przez 5 do 6 minut, lub aż smaki się zmieszają. Rezerwa.
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu, aż na skraju palenia.
Dodać cebulę i gotować, mieszając często, aż cebula są lekko przezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej, dodać paprykę, pomidory, fasolę, sól i pieprz, do smaku, i gotować przez 9 do 10 protokół.
Zdjąć z ognia, dodać ocet, pietruszkę i kolendrę, dobrze wymieszać. Trzymaj ciepło.
W przypadku łososia: rozgrzej grill gazowy lub węglowy na średnim ogniu. Pokryć płyty grillowe olejem, aby zapobiec przywieraniu.
Filety z łososia przyprawiamy solą i pieprzem i grillujemy od 7 do 8 minut na pierwszej stronie. Ostrożnie odwróć filety i kontynuuj gotowanie przez 5 do 6 minut. Po ugotowaniu usuń i polej sosem BBQ.
Aby służyć, łyżka kompot z czarnej fasoli na środku talerza i top z przeszklonym łososiem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.