Grejpfrut i miód łosoś
Grejpfrut i miód łosoś jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 6,27 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 400 kalorii, 36g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Mieszanka liści pietruszki z płaskim liściem, oliwa z oliwek, sól koszerna i mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Spróbuj Miodowy grejpfrut z bananem, Syrop Grejpfrutowo-Miodowy, oraz Cynamonowo-Miodowy Grejpfrut dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sok 1 grejpfrut do miski.
Pokroić skórkę i pestkę z drugiego grejpfruta.
Usuń miąższ z membran ostrym nożem, dodając sok do soku w misce. Zarezerwuj segmenty grejpfruta.
Gotuj zarezerwowany sok, miód i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w małym rondlu, aż zmniejszy się o połowę i lekko syropowaty, 4 do 6 minut.
Kawałki grejpfruta wymieszać z szalotką, olejem, natką pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Przynieś duży, patelnia z prostymi bokami z 4 szklankami dobrze osolonej wody na wolnym ogniu; woda powinna pokryć łososia.
Dodać łososia na patelni i usunąć z ognia.
Niech gotować łososia w gorącej wodzie, aż tylko gotowane przez, 5 do 7 protokół.
Łososia przełożyć na papierowe ręczniki i osuszyć.
Skropić łososia sosem i top z sałatką grejpfrutową.