Green Bean, Corn, and Coconut Stir-Fry (Thoren)
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Zielona fasola, kukurydza, i Kokosowe Stir-Fry (Thoren) może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól, liście curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem kokos, kminek, kolendra, cayenne, kurkuma, chile, czosnek, 1/4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki soli w małej misce.
Rozgrzać olej w woku lub 12-calowej patelni ciężkiej (Nie nonstick) na średnim ogniu, aż migota, a następnie gotować nasiona gorczycy i płatki papryki, aż nasiona gorczycy zaczną pop i / lub włączyć szary.
Dodaj liście curry (jeśli używasz), pokrywając patelnię natychmiast, gdy trzeszczą przez kilka sekund.
Dodać fasolkę szparagową i kukurydzę i smażyć 8 protokół.
Dodać mieszankę kokosową i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, 8 do 10 protokół. Jeśli mieszanina stanie się sucha i zacznie przyklejać się do dna woka, dodaj kilka łyżek wody. Doprawić solą.
* Indyjskie składniki można zamówić pocztą Kalustyans.com. * Chile można usunąć podczas gotowania, gdy thoren jest wystarczająco pikantny dla twojego smaku.