Grecki Stop może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, ser feta, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Greek Leftovers Tuna Melt, Stopić Serce Stopić Tuńczyk, oraz Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym}.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 400 F. pomidory wrzucić z 1 łyżką stołową
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
oliwa z oliwek i 1/4 łyżeczki soli. Ułóż pomidory, pokrojone bokiem, na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec, aż zostaną tylko zmiękczone, o 10 protokół. W międzyczasie ubić razem fetę, jogurt, sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli; odstawić.