Greckie ciasta z dorsza mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,55 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pietruszkę z płaskim liściem, jajko, filety z dorsza i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Greckie Ciasta Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić mleko do gotować na średnim ogniu w średnim, ciężkim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj rybę; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Dobrze spuścić.
4
Połącz rybę, 1/4 szklanki panko i dalej 8 składników (przez 1 ząbek czosnku); wymieszaj 1 łyżkę soku. Podzielić mieszankę rybną na 8 równych porcji, kształtując każdą W patty o grubości 1/2 cala. Drage paszteciki w pozostałych 1/4 szklanki panko, naciskając na płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.