Grape & Apple Pie

Grape & Apple Pie
Przepis Grape & Apple Pie może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 524 kalorie, 1G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Przynosi ci to Epikurious. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mąki, soli koszernej, winogron i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąka, cukier i sól w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać masło i skrócić; pulsować tylko do grubej formy posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
3
Dodaj 1/3 szklanki wody z lodem; pulsuj, aż ciasto utworzy grudki, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli wyschnie. Zbierz ciasto w kulkę; podziel na pół. Spłaszczyć na dyski, owinąć w folię i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Rozwałkuj 1 krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni w 11-calową rundę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przełożyć na ciasto; delikatnie nacisnąć na dno i do góry naczynia. Trim ciasto równo z krawędzią naczynia, nie pozostawiając zwis. Zamrozić do twardości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
6
Dodaj skrawki do pozostałej tarczy ciasta; rozwałkować na pergaminie do 12 " rundy. Wsuń papier z ciastem na blachę do pieczenia i schłodź w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż ciasto w naczyniu na ciasto z folią lub papierem do pieczenia. Wypełniamy folię masami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Forma PieForma Pie
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
8
Piec, aż krawędzie zaczynają się złocić, 25-30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Usunąć folię i ciężarki ciasta. Powrót danie do piekarnika; kontynuuj pieczenie, aż skorupa będzie ciemno złoty cały, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieść patelnię do stojaka z drutu; niech skorupa ostygnie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
1
W dużym rondlu wymieszać jabłka, winogrona, cukier i mąkę; wymieszać do okrycia. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż owoce będą przezroczyste, a soki zagęszczą się, 30-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
WinogronaWinogrona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OwoceOwoce
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
3
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieś owoce na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
OwoceOwoce
5
Wyjąć pozostałe ciasto z lodówki. Za pomocą dekoracyjnego noża, zrobić wzór w środku ciasta, pozostawiając 2 " zwykły granicy; rezerwy wycięcia. Odwróć ciasto na owoce w skórce; odklej pergamin. Trim ciasto wzdłuż krawędzi skorupy, nie pozostawiając zwis. Ułóż zarezerwowane wycięcia ciasta dekoracyjnie na wierzchniej skórce, lekko naciskając, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
6
Ułożyć ciasto na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec ciasto, aż skorupa będzie złoty kolor i soki bańka, 50 minut-1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia. DO AHEAD: może być wykonany 8 godzin wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Odstawić w temperaturze pokojowej.
10
Podawać z lodami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn