Granola Masłowo-Orzechowa

Granola Masłowo-Orzechowa
Granola z masłem orzechowym może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zwykły owies, pekan, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pumpkin Butter & Brown Butter Maple Pecan Granola, Niedzielne śniadanie: gofry musli z masłem syrop orzechowy, oraz Peanut Butter-Pecan Chocolate Chip-Granola Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem roztopione masło, miód, brązowy cukier, wanilia, i sól w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj owies, pekan, kiełki pszenicy i nasiona sezamu i mieszaj, aż mieszanina zostanie równomiernie pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
4
Rozprowadzić mieszankę owsianą na lekko nasmarowanej patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 25 do 30 minut lub do tosty, mieszając co 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozprowadzić granolę na papierze woskowym i całkowicie ostudzić (około 30 minut). Wymieszać posiekane daktyle. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni lub zamrażać do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn