Granola Biscotti
Granola Biscotti to Wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, granolę bez rodzynek, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Granola Biscotti, Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola, oraz Chunky Monkey Granola (Banana Chocolate Peanut Butter Granola).
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać trzepaczką. Ubij masło, cukier, ekstrakt migdałowy i jajko mikserem ze średnią prędkością do wymieszania.
Dodać mieszaninę mąki i granoli; beat aż dobrze wymieszane.
Ciasto wyłożyć na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania. Kształt ciasta na 11-calową rolkę; pat do 1-calowej grubości.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut.
Umieść blachę do pieczenia na stojaku z drutu do ostygnięcia 10 minut.
Wyjmij rolkę z blachy do pieczenia; Wytnij rolkę po przekątnej na 18 (1/2 cala) plastrów.
Umieść plastry, pokrój boki w górę, na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut.
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo