Granita Z Kopru Jabłkowego
Koper jabłkowy Granitan jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, nasiona kopru włoskiego, drobny cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Szarlotka Granita, Szarlotka Granita, oraz Granita Z Estragonem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasiona kopru włoskiego drobno zmielić w elektrycznym młynku do kawy lub przypraw lub za pomocą moździerza i tłuczku, następnie mieszać razem z cydrem i cukrem, aż cukier się rozpuści.
Wlać mieszaninę przez drobne sito do 8-do 9-calowej patelni do pieczenia, odrzucając ciała stałe.
Zamrozić, mieszając i rozdrabniając grudki widelcem co 30 minut, aż do równomiernego zamrożenia, w sumie około 2 godzin. Zeskrobać widelcem, aby rozjaśnić teksturę, zgniatając wszelkie grudki.
Podawać natychmiast lub zamrozić, przykryte, do 3 dni (ponownie przykryć, aby ponownie rozjaśnić teksturę, jeśli to konieczne).