Granat i Tagina Jagnięca daktylowa

Granat i Tagina Jagnięca daktylowa
Granat i Tagine jagnięcina data może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 597 kalorii, 23G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oleju, jagnięciny, kurkumy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać granat można śledzić to danie główne z Sorbet Z Granatu jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Łatwy Tagine Jagnięcy Z Granatem, Jagnięcina Z Granatu Tagine Z Konserwowanymi Cytrynami Meyer, oraz Ciecierzyca i Tagina daktylowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, dodać jagnięcinę, brązową ze wszystkich stron i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Rozgrzać olej na patelni, dodać cebulę i saute przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać czosnek i imbir i saute aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4
Dodać sok z granatów, cytrynę konserwowaną, daktyle, harissa, paprykę, pieprz cayenne, kminek, kurkumę, cynamon, szafran, sól i pieprz, przykryć i dusić, aż jagnięcina będzie miękka około 2-3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
KurkumaKurkuma
HarissaHarissa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
SzafranSzafran
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
DaktyleDaktyle
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z miętą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
6
Podawać z pistacjami i granatem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GranatGranat
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn