Granat-Cynamon Grillowana Przepiórka
Granat-cynamon Grillowana przepiórka jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 655 kalorii, 43g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $6.98 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać przepiórki, sól i pieprz, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać melasę z granatu, można śledzić to danie główne z Jeżyna Pistacjowy Tort Lodowy jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Przepiórka z sosem BBQ z granatu i pomarańczy oraz Tabuuli z Quinoanem i rozdrobnioną jarmuż, Granat-przepiórka szkliwiona z frytkami i brukselką, oraz Azjatyckie Grillowane Przepiórki.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej.
Połącz melasę z granatu, sok pomarańczowy i cynamon w małej misce.
Przepiórki skropić olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem. Grillować, od strony piersi w dół, na średnim ogniu, przez około 7 minut w sumie lub do złotego koloru i lekko zwęglone. Gdy przepiórka jest 3/4 gotowane pędzla z glazury, obrócić, szczotkować drugą stronę z glazury, i kontynuować grillowanie, aż tylko gotowane przez.
Zdjąć z grilla i podawać 2 przepiórki na osobę.