Gołąbki Gołąbkowe z orzeszkami piniowymi i porzeczkami

Gołąbki Gołąbkowe z orzeszkami piniowymi i porzeczkami
Gołąbki z kapusty jęczmiennej z orzechami pinii i porzeczkami to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet jabłkowy, sól, porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Liście winogron Nadziewane orzeszkami piniowymi, porzeczkami i złotymi rodzynkami, Gołąbki z Ricottanem i orzeszkami piniowymi, oraz Klopsiki Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Głowa kapusty parowej 8 minut; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
2
Usunąć 16 liści z główki kapusty; wyrzucić pozostałą kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
3
Odciąć podniesioną część żyły środkowej każdego liścia kapusty (nie wycinać żyły); odstawić przycięte liście kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę; przykryć i gotować 6 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Wyjąć z ognia; wymieszać z jęczmieniem i dalej 4 składniki (przez natkę pietruszki). Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
JęczmieńJęczmień
PieprzPieprz
SólSól
7
Umieść liście kapusty na płaskiej powierzchni; łyżka około 1/3 szklanki mieszanki jęczmienia do środka każdego liścia kapusty. Złożyć brzegi liści na mieszaninie jęczmienia; zwinąć. Ułóż roladki kapusty na dnie 5-litrowej kuchenki elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
JęczmieńJęczmień
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
8
Połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki soli, Pozostałe 1/8 łyżeczki pieprzu, sok jabłkowy, ocet, i pomidory; wlać równomiernie na roladki z kapusty. Przykryć i gotować na wysokiej 2 godziny lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
PomidorPomidor
KapustaKapusta
OcetOcet
PieprzPieprz
RolkaRolka
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn