Gotuj książkę: szybkie Sukiyaki
Gotuj książkę: szybkie Sukiyaki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 22g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 7,68 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sake, Dashi, grzyby enoki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gotuj książkę: szybkie Kimchi, Ugotuj książkę: łosoś szybko Peklowany, oraz Gotuj książkę: Hybrydowy chleb szybki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij sklejone korzenie grzybów enoki i rozetrzyj grzyby.
Rozgrzać olej na małej patelni na dużym ogniu. Umieścić w Por i smażyć, aż utykają.
Dodaj enoki i shiitake i sauté przez kolejne 3-4 protokół.
Dodać wołowinę i cukier i mieszać szybko, aż wołowina zaczęła brązowieć.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki. Gotować szybko na dużym ogniu przez 3-4 minuty. Wyłączyć ogień i przenieść zawartość patelni do miski. Gdy ostygnie, umieścić mieszaninę na wierzchu ryżu z niektórych gotowania cieczy.
Posypać pieprzem shichimi.