Gotuj książkę: kompletny Hummus

Gotuj książkę: kompletny Hummus
Przepis gotuj książkę: kompletny Hummus jest gotowy w około 3 godziny i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 92 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, najwyższej jakości tahini, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: Edamame Hummus, Gotowanie światło kompletne szybkie Cook ' s pieczone kalafior, ciecierzyca, i oliwki, oraz Ugotuj książkę: PBJ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do podstawowego Dipu Hummusowego: moczyć ciecierzycę przez noc w dużej misce zimnej wody z jedną łyżką sody oczyszczonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odcedzić i opłukać ciecierzycę i umieścić je w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj wodę, aż osiągnie 2-3 cm (1 cal) nad ciecierzycą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Dodać pozostałe 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej i doprowadzić do wrzenia. Gotować pod przykryciem na małym ogniu przez 2-3 godziny, aż ciecierzyca będzie bardzo miękka. Lekko ostudzić, odcedzić i zachować część płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
5
Włożyć ciecierzycę do robota kuchennego, dodać 2/3 szklanki tahini i proces aż będzie prawie gładki. Jeśli pasta jest zbyt gęsta, dodaj kilka łyżek płynu do gotowania. Doprawić cytryną, czosnkiem i solą; posmakować i wyregulować przyprawę. Aby uzyskać bogatszą, kremową wersję, dodaj pozostałe tahini i przetwarzaj, aż hummus będzie całkowicie gładki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
TahiniTahini
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1
Składniki na sos wymieszać i odstawić na godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Łyżka 2-3 czubate łyżki Hummusu zanurzają się w każdym talerzu isplead wokół krawędzi, pozostawiając Krater w środku. Wypełnij Krater łyżką surowej tahini.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
TahiniTahini
3
Wlać 2-3 łyżki sosu, posypać oliwą z oliwek i na wierzch posiekaną natką pietruszki i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Dodać 2-3 łyżki ciepłej gotowanej ciecierzycy do każdej płyty hummus dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2
Polać sosem i oliwą z oliwek i podawać z posiekaną natką pietruszki i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia84
Magazyn