Gotuj książkę: bezowe pocałunki

Gotuj książkę: bezowe pocałunki
Gotuj książkę: bezowe pocałunki to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 48. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 16 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, śmietanę tatarską, białka jajek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bezowe Pocałunki, Bezowe Pocałunki I, oraz Bezowe Pocałunki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojaki piekarnika do pozycji górna-Środkowa i dolna-Środkowa i podgrzej piekarnik do 107°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz cukier, skrobię kukurydzianą i sól w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij białka, wanilię i śmietanę z kamienia nazębnego razem z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do uzyskania piany, około 1 minuty. Zwiększ prędkość miksera do średniej wysokości i ubijaj białka do miękkich, kłębiastych kopców, około 1 minuty. Stopniowo ubijaj mieszaninę cukru, około 1 minuty. Kontynuuj ubijanie białek, aż staną się błyszczące i utworzą sztywne szczyty, od 1 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Kopce BarKopce Bar
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Użyj łyżki lub worka z ciastem wyposażonego w gładką końcówkę, aby na przygotowanych blachach do pieczenia, oddalonych od siebie o około 1 cal, zrobić całusy bezowe o szerokości 1,5 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
5
Piec bezy przez 1 godzinę, przełączając i obracając blachy do pieczenia w połowie pieczenia. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy do ostygnięcia w piekarniku, około 1 godziny (lub 2 godziny w wilgotną lub deszczową pogodę).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć ciasteczka z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej przed podaniem, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn