Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać gotowane sałatka owocowa Dressing spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 65 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki ananasa, sok pomarańczowy, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Gotowany Sos Sałatkowy, Sałatka owocowa z kremowym sosem szkliwionym {moja ulubiona sałatka owocowa}, oraz Mojito Fruit Salad: Sałatka z melona i jagód z sosem miętowo-limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odcedzić ananasa, rezerwując sok. Odstawić ananasa na sałatkę. W rondlu połącz cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać sok ananasowy, sok pomarańczowy i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Ananasowy
Sok Pomarańczowy
Sok Z Cytryny
Skrobia Kukurydziana
Ananas
Sok
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać jajko, dobrze wymieszać. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje i bąbelki. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
4
Podawać na mieszaninie świeżych lub konserwowych owoców.