Gotowany Plamiak Z Kukurydzianym Smakiem

Gotowany Plamiak Z Kukurydzianym Smakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gotowanego plamiaka z kukurydzą. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.5 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 306 kalorii, 40g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz mieloną paprykę, kolendrę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz, Gotowany łosoś z buraczanym smakiem, oraz Łosoś gotowany na zimno z przyprawą koper-pieprz.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia26
Magazyn