Gotowane na parze i smażone Skorupiaki w bulionie kokosowym
Gotowane na parze i smażone Skorupiaki w bulionie kokosowym to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 8 porcjami. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 253 kalorie, 27g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, pomidory śliwkowe, homary—łuskane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Małże gotowane na parze w kokosowym bulionie Curry, Skorupiaki z bulionem maślanym i emulsją miodową, oraz Stout-Skorupiaki gotowane na parze ze zwęgloną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj shiitakes, szalotki i imbir i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
3
Dodaj trawę cytrynową, bazylia, kolendra, wywar z kurczaka i sok z małży i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Eliksir G
3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Odcedzić bulion i zwrócić go do rondla. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj mleko kokosowe i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty. Wymieszać olej sezamowy, doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Szczypta Białego Sezamu
6
Na patelni podgrzać Pozostałe 1 łyżeczkę oleju, aż prawie do palenia. Sezon przegrzebki z solą i pieprzem i sear na dużym ogniu, aż rumiane na dnie, o 3 protokół. Skręcić i gotować, aż rumiane i prawie gotowane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
W parowarze na patelni gotującej się wody, gotować krewetki i bok choy aż krewetki są po prostu gotowane przez i Choy chłopiec jest jasnozielony, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Przenieść na talerz.
9
Dodaj ogony homara i pazury i paruj do ogrzania, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Homara
10
Przelej bulion kokosowy do blendera i zmiksuj przez 30 sekund. Kładziemy plasterek pomidora w każdym z 8 rozgrzanych talerzy zupy. Ustaw przegrzebek na każdym plasterku pomidora i zorganizować 1 krewetki, 1 bok choy liść i 1 pazur homara lub ogon pół obok. Łyżka około 2 łyżki bulionu kokosowego do każdego talerza i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy Leaves
Posypka W Kształcie Serca
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)