Gotowana ryba z ogórkami to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1446 kalorii. Na $11.97 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka musztardy, estragonu, filetów tilapia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gotowana ryba z ogórkami, Cytrynowe ryby i ogórki, oraz Rybne Teriyaki z ogórkami słodko-kwaśnymi.
Instrukcje
1
Kawałki ogórka posypać solą; odstawić na 1 godzinę. Odcedzić płyn z ogórków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Śmietanę, musztardę i estragon połączyć w rondlu na średnim ogniu; dodać ogórki i dusić 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
Gałązki Kopru Włoskiego
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wlać wino do dużej patelni na średnim ogniu. Doprawić solą i dodać liść laurowy. Doprowadzić wino do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Połóż tilapia na patelni, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż tilapia płatki łatwo widelcem, 8 do 10 protokół.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.