Gotowana Przepiórka z musztardą i kaparami

Gotowana Przepiórka z musztardą i kaparami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanej przepiórki z musztardą i kaparami. Na 10,76 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, kapary, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Duszona Wołowina Peklowana Z Sosem Musztardowym, Kurczak Z Kaparami, Musztardą I Pietruszką, oraz Masło musztardowe z bazylią i kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płucz przepiórki pod zimną bieżącą wodą, a następnie osusz papierowym ręcznikiem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
PrzepiórkiPrzepiórki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Roztopić masło na średniej patelni na dużym ogniu, wirując do rozprzestrzeniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj przepiórki i gotować, aż wszystkie powierzchnie są bardzo jasnobrązowe, o 2 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzepiórkiPrzepiórki
4
Dodaj kapary, czosnek, musztardę i bulion. Doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć garnek i gotować delikatnie, obracając przepiórki raz w połowie drogi, aż tylko gotowane przez, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
PrzepiórkiPrzepiórki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Przepiórki przełożyć na półmisek, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z posiekaną natką pietruszki, zalać przepiórką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
PrzepiórkiPrzepiórki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia43
Magazyn