Gotowana Przepiórka z musztardą i kaparami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanej przepiórki z musztardą i kaparami. Na 10,76 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, kapary, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Duszona Wołowina Peklowana Z Sosem Musztardowym, Kurczak Z Kaparami, Musztardą I Pietruszką, oraz Masło musztardowe z bazylią i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płucz przepiórki pod zimną bieżącą wodą, a następnie osusz papierowym ręcznikiem. Doprawić solą i pieprzem.
Roztopić masło na średniej patelni na dużym ogniu, wirując do rozprzestrzeniania.
Dodaj przepiórki i gotować, aż wszystkie powierzchnie są bardzo jasnobrązowe, o 2 minut w sumie.
Dodaj kapary, czosnek, musztardę i bulion. Doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć garnek i gotować delikatnie, obracając przepiórki raz w połowie drogi, aż tylko gotowane przez, 10 do 15 protokół.
Przepiórki przełożyć na półmisek, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z posiekaną natką pietruszki, zalać przepiórką i podawać.