Gotowana Przepiórka z musztardą i kaparami

Gotowana Przepiórka z musztardą i kaparami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanej przepiórki z musztardą i kaparami. Na 10,76 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, kapary, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Duszona Wołowina Peklowana Z Sosem Musztardowym, Kurczak Z Kaparami, Musztardą I Pietruszką, oraz Masło musztardowe z bazylią i kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płucz przepiórki pod zimną bieżącą wodą, a następnie osusz papierowym ręcznikiem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
PrzepiórkiPrzepiórki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Roztopić masło na średniej patelni na dużym ogniu, wirując do rozprzestrzeniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj przepiórki i gotować, aż wszystkie powierzchnie są bardzo jasnobrązowe, o 2 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzepiórkiPrzepiórki
4
Dodaj kapary, czosnek, musztardę i bulion. Doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć garnek i gotować delikatnie, obracając przepiórki raz w połowie drogi, aż tylko gotowane przez, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
PrzepiórkiPrzepiórki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Przepiórki przełożyć na półmisek, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z posiekaną natką pietruszki, zalać przepiórką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
PrzepiórkiPrzepiórki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia43
Magazyn