Gorący Garnek Do Mielenia i ziemniaków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj mielonego mięsa i gorącego ziemniaka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ziemniaki, sos worcestershire, sos pomidorowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gorący Garnek Do Mielenia i ziemniaków, Pieczony ziemniak z serową mielonką, oraz Hot Kangaroo Mince (Aka Hot Skippy Mince) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść plastry ziemniaków w średniej misce z wystarczającą ilością wody do przykrycia.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać w mielonej wołowiny, cebula, sos pomidorowy, i sos Worcestershire. Doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż wołowina jest równomiernie rumiane i cebula są miękkie.
W oddzielnym średnim rondlu na średnim ogniu roztopić 1/4 szklanki masła i dokładnie wymieszać z mąką. Stopniowo mieszać w mleku. Gotować i mieszać 5 protokół, lub aż zgęstnieje. Zmniejszyć ogień i wymieszać ser Cheddar w mieszaninie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Linia średnie naczynie do pieczenia z 1/2 plastry ziemniaków.
Wlać zmieloną mieszaninę wołowiny i top z grzybami. Przykryć mieszanką sosu serowego. Wierzch z pozostałymi ziemniakami. Kropka z 2 łyżkami masła.
Piec 30 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane.