Gorące oszczędności na gorącym tuńczyku

Gorące oszczędności na gorącym tuńczyku
Gorące oszczędności na gorącym tuńczyku mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 104g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 1056 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz 8 lutego, użyłam owsa, sera i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Gorący Sos Krówkowy, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem parmezanu i chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2
Odstawić na blacie 10 minut.
3
Rozłóż mieszaninę tuńczyka na kromkach chleba, a następnie posyp równomiernie parmezanem. Dusić przez 3 do 5 minut, aż lekko rumiane i bąbelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
4
Podawać natychmiast.
5
Serwuje
6
posted by Donna

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Peju Province Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia62
Magazyn