Gorące kanapki z indykiem i sosem

Gorące kanapki z indykiem i sosem
Need a dairy free main course? Gorący indyk i sos kanapki z otwartą twarzą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pierś z indyka, margarynę, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapka z indykiem z sosem grzybowym, Kanapki Z Indykiem Z Otwartą Twarzą, oraz Otwarte Twarz Pikantne Gorące Kanapki Z Indykiem.

Instrukcje

1
Roztopić margarynę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę; przykryć i gotować 4 do 6 minut lub aż cebula będzie miękka i lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać indyka i sos; gotować aż do całkowitego ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
4
Aby służyć, umieść 1 kromkę chleba na każdym talerzu. Wierzch chleba z indykiem i mieszanką cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
ChlebChleb
CebulaCebula

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn