Gorące i pikantne orzeszki ziemne

Gorące i pikantne orzeszki ziemne
Gorące i pikantne orzeszki ziemne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 922 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz chili w proszku, orzeszki ziemne prażone na sucho, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pikantne Orzeszki Old Bay, Pikantne Orzeszki Ziemne, oraz Pikantne Orzeszki Rozmarynowe.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 8-calowej patelni na średnim ogniu. Czosnek gotować w oleju, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek będzie złoty brąz; usunąć czosnek i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać orzeszki ziemne i chili w proszku na patelni. Gotować na średnim ogniu około 2 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż orzeszki ziemne są ciepłe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać solą. Całkowicie fajne. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia54
Magazyn