Gorąca Włoska Kiełbasa
Gorąca włoska kiełbasa wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 404 kalorie, 26g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś płatki pieprzu, mieloną wieprzowinę, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska Kiełbasa Stromboli (Aka Kiełbasa Chleb), Włoska Kiełbasa, oraz Gorąca Włoska Kiełbasa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmieloną wieprzowinę umieścić w dużej misce. Doprawić solą, solą czosnkową, czarnym pieprzem i papryką. W blenderze lub robocie kuchennym wymieszaj olej, nasiona anyżu, nasiona kopru włoskiego i płatki czerwonej papryki.
Wszystko wymieszać z mieloną wieprzowiną, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce przez 24 godziny, aby smaki blend. Worek i zamrozić w porcjach, które odpowiadają twoim potrzebom.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.