Gorąca i kwaśna Sałatka rozdrobniona
Gorący i kwaśny rozdrobnione sałatka może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar przystawki. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz marchew, kolendra, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Gorąca i kwaśna Sałatka rozdrobniona, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Azjatycki duszony Goleń wołowy z gorącą i kwaśną rozdrobnioną sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chociaż wybieram to prosto z lodówki, jeśli mam szczęście, że zostało mi trochę, naprawdę radzę ci zrobić to w ostatniej chwili,ponieważ zaraz będziesz talerz.
Marchew obrać, pokroić w długie plasterki, a następnie je ułożyć (tzn. pokroić w paski przypominające zapałki). Przyciąć i połówki szalotki, a następnie julienne, jak również. Posiekać Chilli, a także pokroić w juliennes i drobno posiekać kolendrę.
Połącz wszystkie warzywa julienned i posiekaną kolendrę w misce. W innej misce wymieszać sok z limonki, sos rybny i Cukier Drobny, i ubierać warzywa z tym.