Gorąca Czekolada O Smaku Pomarańczowym

Gorąca Czekolada O Smaku Pomarańczowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj gorącej czekolady o smaku pomarańczowym. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonej czekolady i kakao, mleko, pomarańcze pępka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Mus Czekoladowo-Pomarańczowy, Masło O Smaku Pomarańczowo-Morelowym, oraz Truskawka i rabarbar o smaku pomarańczowym.

Instrukcje

1
Ostrożnie usuń skórkę z pomarańczy za pomocą obieraczki do warzyw, upewniając się, że nie dostaniesz żadnej z białej, mięsistej części skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Połącz skórkę pomarańczową i mleko w dużym rondlu, zachowując pomarańczową miąższ do innego użycia. Doprowadzić mieszaninę mleka na wolnym ogniu na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 20 minut.
4
Przecedzić mieszaninę mleka przez sito do miski, odrzucając skórkę pomarańczową. Wróć mleko do patelni. Wymieszać z czekoladą. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać do 6 kubków; każdą porcję ubić bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
6
Dekoruj pomarańczowymi lokami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn