Gorzka Czekolada-Migdałowe Chipsy
Ciemna czekolada-migdałowe chipsy może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 620 kalorii, 10g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka holenderskiego kakao procesowego, sól, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Pistacjowo-Czekoladowe Chipsy, Migdałowe ciastka z czekoladowym nadzieniem migdałowym, oraz Ciemna czekolada migdałowy tort z czekoladą migdałowy serek Fr dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kuchenka mikrofalowa czekolady w małej szklanej misce o średniej mocy (50%) 1 minutę lub do zmiękczenia, mieszając raz; mieszać, aż czekolada będzie gładka.
Masło i cukier Beat na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż puszyste.
Dodać jajko i ekstrakty, ubijając do wymieszania.
Dodać roztopioną czekoladę, ubijając do wymieszania.
Mąkę przesiać i 3 składniki.
Dodaj połowę mieszanki mąki do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do połączenia.
Dodać pozostałą mieszaninę mąki, ubijając tylko do połączenia; wymieszać migdały. Podzielić ciasto na pół, kształtując na 2 spłaszczone krążki. Owinąć każdy dysk w folię i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Wyjąć 1 krążek ciasta z lodówki i odstawić na 10 minut. Obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i zwiń do grubości 1/8 cala.
Wytnij ciasto za pomocą okrągłego noża 2 1/2 cala; umieść rundy 2 cale od siebie na pergaminowych arkuszach do pieczenia. Schłodzić przygotowane blachy do pieczenia z ciasta rundy 5 do 10 minut lub aż ciasto jest jędrne. Powtórz procedurę z pozostałym krążkiem ciasta.
Piec w 350 na środku stojaka piekarnika 13 do 15 minut lub aż centra są twarde. Ostudzić na blasze do pieczenia 2 do 3 minut.
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy gorzkiej czekolady Ghirardelli i holenderskiego kakao przetworzonego W Stylu Europejskim Hershey.