Gorąca Niemiecka Zapiekanka Z Sałatką Ziemniaczaną

Gorąca niemiecka zapiekanka z sałatką ziemniaczaną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 291 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odebrać sól, majonez, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Niemiecka Zapiekanka Ziemniaczana, Niemiecka Zapiekanka ziemniaczano-Kiełbasowa, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Zagotować ziemniaki w dużym garnku z osoloną wodą. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić; przenieść ziemniaki do dużego naczynia do pieczenia.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach, pokruszyć i posypać ziemniakami.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu; gotować i wymieszać seler i zieloną cebulę, aż seler będzie miękki, o 5 protokół.
Warzywa przełożyć do naczynia do pieczenia.
W misce ubić majonez, ocet, cukier, musztardę, sól i czarny pieprz.
Wlać mieszaninę na ziemniaki i mieszać, aż dobrze wymieszane.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 20 do 35 minut.